Nayax Betalenheter

NAYAX BETALALTERNATIV

Certifierad EMV och PCI-DSS nivå 1, realtidsdata, kontantlösa betalningsalternativ som hanterar våra kunders önskemål, flerspråkigt gränssnitt för utmärkt kundkommunikation, och det finns en tydlig anledning till varför operatörer i olika branscher världen över väljer Nayax.

Chip eller Blipp med kortet: VISA, MasterCard.
Plånböcker (Wallets):
– Monyx.
Koppling till:
– BRP
– Xerp

DATA I REALTID

Kontantlösa betalningar och telemetri-system från Nayax erbjuder dig möjlighet att veta i realtid, status för dina automater och transaktioner m.m.

KUNDKOMMUNIATION

Ta din kund närmare, med Nayaxs kontantlösa betalningslösningar, som ger kunden interaktiv kommunikation, med bästa tillgängliga teknik.

UTVECKLING I FRAMKANT

Nayax är ett utvecklingsdrivet företag som är engagerad och lyssnar på våra kunder för att förutse nästa branschutveckling innan den ens börjar.

KONTANTLÖSA BETALNINGAR

Alla bär inte kontanter med sig längre, och det borde inte vara en anledning till en missad försäljning. Kontantlösa betalningar blir mer vanligare.

MANAGEMENT SUITE

Övervaka försäljningen, anpassa varningar utöver vanlig maskinstatus, säker kontokontroll, lagerhantering.

CERTIFIERAD

Nayax är en EMV-certiferad leverantör av betallösningar och PCI-DSS nivå 1 och granskas årligen för att överensstämmelse.

NAYAX BETALLÖSNINGAR

Våra kontantlösa betalningsalternativ VPOS TOCH, ONYX som är ALL-IN-ONE SOLOTION vilket innebär att modem och betalenhet är integrerad i samma enhet. Våra betallösningar kan kopplas till automater av olika slag, massagestolar, laddstation för bilar, tvättautomat för bilar, hundtvätt m.m. Vi hanterar även eXerp, BRP m.m.

Betalning via Mobil App.

Flexibelt betalsystem med olika typer av bankkort, förbetalda kort, PayPal, Presentcheck, QR-kod m.m.

Mobilhantering via App.

För att sköta automater med påfyllning-, lager-, försäljning-, felmeddelanden, servicerutt m.m.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!