Kontantlösa betalningsalternativ för automater och avancerad telemetri

Oops...
Slider with alias service_home_slider not found.

VÅRA LÖSNINGAR

Svenska Betalsystem använder sig av Nayax 360° lösning för automater och övervakning för kontantlösa betalningsalternativ,
ett avancerat telemetrisystem och ett realtidssystem för datahantering

FÖRDELAR MED NAYAX BETALNINGSALTENATIV

Certifierad EMV och PCI-DSS nivå 1, realtidsdata, kontantlösa betalningsalternativ som hanterar våra kunders önskemål, flerspråkigt
gränssnitt för utmärkt kundkommunikation, och det finns en tydlig anledning till varför operatörer i olika branscher världen över väljer Nayax.

DATA I REALTID

Kontantlösa betalningar och telemetri-system från Nayax erbjuder dig möjlighet att veta i realtid, status för dina automater och transaktioner m.m.

KUNDKOMMUNIKATION

Ta din kund närmare, med Nayaxs kontantlösa betalningslösningar, som ger kunden interaktiv kommunikation, med bästa tillgängliga teknik.

UTVECKLING I FRAMKANT

Nayax är ett utvecklingsdrivet företag som är engagerad och lyssnar på våra kunder för att förutse nästa branschutveckling innan den ens börjar.

KONTANTLÖSA BETALNINGAR

Alla bär inte kontanter med sig längre, och det borde inte vara en anledning till en missad försäljning. Kontantlösa betalningar blir mer dominerande i nästan alla närstående och obevakade branscher över hela världen.

MANAGEMENT SUITE

Övervaka försäljningen, anpassa varningar utöver vanlig maskinstatus, säker kontokontroll, lagerhantering med Nayax fullständiga management suite.

CERTIFIERAD

Nayax är en EMV-certiferad leverantör av betallösningar och PCI-DSS nivå 1-tjänsteleverantör, den högsta nivån på säkerhetsstandarder, och granskas årligen för att säkerställa strikt överensstämmelse.

VÅRA BETALNINGSLÖSNINGAR

Våra kontantlösa betalningsalternativ VPOS TOCH, ONYX som är ALL-IN-ONE SOLOTION vilket innebär att modem och betalenhet är integrerad i samma enhet. Våra betallösningar kan kopplas till automater av olika slag, massagestolar, laddstation för bilar, tvättautomat för bilar, hundtvätt m.m. Vi hanterar även eXerp, BRP m.m.

Nayax är certifierad för:

VISA, MasterCard, American Express, Interac, RoHS, Union Pay, PTCRB, PCI, CE, FC, verzion partner program, FeliCA, EMVCo.

Betalning via Mobil App.

Flexibelt betalsystem med olika typer
av bankkort, förbetalda kort, PayPal,
Presentcheck, QR-kod m.m.

Mobilhantering via App.

För att sköta automater med påfyllning-,
lager-, försäljning-, felmeddelanden,
servicerutt m.m.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!